Linqvokultruologiya Kafedrasının Keçirdiyi Tədbirlər və Çıxışlar

20 aprel 2018-ci il tarixdə Nərimanov rayonu 304 saylı məktəb-liseydə ADU-nun Linqvokulturologiya kafedrasının dosenti, filologiya üzrə fəlsəfə doktoru, metodist Tofiq Səfər oğlu Quliyevin təşkilatçılığı ilə “Azərbaycanda multikultiralizm” mövzusunda dəyirmi masa keçirildi. Bu tədbirdə ADU-nun 2-ci xarici dil kafedrasının müəllimi metodist Yazgül Abbasova, Xarici dilin metodikası kafedrasının müəllimi, metodist Jalə Salmanova, ADU-nun Təhsil fakültəsinin liseydə pedaqoji təcrübə keçən 4-cü kurs tələbələri, məktəb-liseyin direktoru İradə Hüseynova, təlim-tərbiyə işləri üzrə direktor müavini Aidə Quliyeva, tarix müəllimi Sevda Adıgözəlzadə, coğrafiya müəllimi Aygün Quliyeva və liseyin 9-cu sinif şagirdləri iştirak etdilər. Tofiq müəllimin aparıcılığı ilə baş tutan tədbirdə dəyirmi masa iştirakçılarının çıxışları böyük maraqla dinlənildi.